Ejendom med lejeboliger - Ørstedsgade 46, Vejle

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses og 4 værelses lejeboliger, henholdsvis på 56 og 101 kvadratmeter.

Drømmer du også om en lejebolig med altan, hvor man kan nyde de varme solrige sommeraftner (måske med et iskoldt glas Rosé) væk fra alt hverdagens stress og jag..? Alle 6 lejligheder i denne ejendom har altaner ud mod baghaven, hvor man kan nyde synet af legende børn eller hvor man kan grille med naboen i et fælles område.

 

I denne ejendom er to typer lejligheder, 1 plans og 2 plans lejligheder. Lejlighederne på 2 sal er i 2 etager (101 m2) og rummer blandt andet 4 værelser og et badeværelse på første etage. Lejlighederne har desuden altan på 1 etage og franske altan på 2 etager. De 4 små lejligheder har ligeledes altaner ud mod gårdhaven. Lejlighederne er velegnet til både unge, ældre, par og børnefamilier.

 

Der er vaskerfaciliteter og cykelrum i kælderen. Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Ejendommen har en gårdhave som må benyttes af alle de omkringliggende ejendommes beboer. I gårdhaven, under fællesarealet kan man via månedligt betaling parkerer i et aflåst parkeringskælder.

 

Ejendommen ligger tæt på Føtex ved havnen og på ca. 10 minutter kan man nå Vejle Midtby, som byder på utallige af indkøbsmuligheder, cafeer, spisesteder eller biograf.

 

Se vores andre ejendomme i Vejle HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Vejle her...

Er du også på boligjagt i Vejle?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.