Lejlighed i Randers |

Sennelsgade 10, 2. tv.

Ledig-lejlighed-Randers-koekken-Sennelsgade-10-2-tv-Youtube

2 værelses på 63 kvadratmeter – hyggelig lejlighed med stor rummelig badeværelse.

Hyggelig lejebolig i Randers på 63 kvadratmeter – 2 værelses lejlighed med lækker køkken, hyggelig stue med stuk og stort rummeligt badeværelse, ikke langt til Randers banegård.

 

Lejlighedens entre er med praktisk vinyl på gulvet, har dørtelefon og grener ud til alle lejligheden 4 rum. Lige frem ligger det et stort og flot køkken med masser af bordplads, over- og under skabe, praktisk vinyl på gulvet, god lysindfald fra vinduer og udgang til bagtrappen.

 

Videre ind ligger den hyggelige stuen med afhøvlede trægulv, stuk og et stort vinduesparti som lyser stuen op. Stuen har masser af vægplads og vil sagtens kunne rumme reoler, sofa- og spisebordarrangement.

 

Denne lejebolig i Randers har et stort og rummeligt badeværelse med blåt vinyl på gulvet og hvide klinker fra gulv til loft. Der er en god belysning, masser af skabsplads og en stor bruseniche. Soveværelset er ligeledes stort og rummeligt, har masser af vægplads til skabe og/eller kommoder og et stort vinduesparti som vender ud mod baggården.

 

Husdyr er desværre ikke tilladt i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sennelsgade 10 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne lejebolig i Randers ligger ikke langt fra Randers banegård eller motorvejen. Så er man pendler, om det er med egen bil eller bruger offentligt transport er denne lejebolig godt placeret. Lejligheden er også velegnet til studerende, par eller enlige.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ejendommens gårdhave må benyttes af alle ejendommens beboer, hvilket også gælder for vaskerfaciliteterne i kælderen. Ligeledes er der et opbevaringsrum i kælderen til lejligheden.

 

Ydermere er der bag ejendommens egne lille gårdhave er et større fælles område, som er til fri afbenyttelse af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan børnene boltre sig på legepladsen med lege i sandkassen, gynge og boldspil mm. Alt sammen i et lukket og sikkert miljø.

Sennelsgade 10, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.