Lejlighed i Randers |

Sennelsgade 10, st. tv.

ledig-lejlighed-Randers-koekken-vaskemaskine-Sennelsgade-10-st-tv-Youtube

2 værelses lejlighed med lækker køkken og stort rummeligt badeværelse, ikke langt til Randers banegård.

Lejebolig i Randers på 64 m2 – Denne lejlighed byder én velkommen i en lille hyggelig entre med praktisk vinyl på gulvet og dørtelefon. Den lille entre grener ud til alle lejlighedens 4 rum.

 

Stort hyggeligt køkken med praktisk vinyl på gulvet, masser af over- og underskabe, dejlig stor bordplade og opvaskemaskine.

 

Ydermere består denne 2 værelses lejlighed af en dejlig stue med afhøvlede gulve og stort vindue som giver rummet et godt lysindfald. Stue vil sagtens kunne rumme et lille rundt spisebord og et sofaarrangement.

 

Dejligt soveværelse er med skabe, afhøvlede gulve og et stort vindue. Denne lejlighed har et rummeligt badeværelse med masser af skabsplads under spejlet og et smalt højskab. Ligeledes har badeværelset et stort rummelig bruseniche og god belysning.

 

Desværre er det ikke tilladt at holde husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sennelsgade 10 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne lejebolig i Randers er velegnet til et par, studerende, pendleren, den enlige eller ældre. For pendleren med bil er der ikke langt til motorvejen, og for pendleren der bruger offentligt transport, ja så ligger banegården få minutter væk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ønsker man et opbevaringsrum i kælderen, kan dette sagtens arrangeres. Ejendommens gårdhave må benyttes af alle ejendommens beboer, hvilket også gælder for vaskerfaciliteterne i kælderen.

 

Bag ejendommens egne lille gårdhave er et større fælles område, hvilket er til fri afbenyttelse af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan børnene boltre sig på legepladsen med boldspil, lege i sandkassen, gynge m.m. Alt sammen i et lukket og sikkert miljø.

Sennelsgade 10, st. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.