Lejlighed i Randers |

Sennelsgade 10, 3. tv.

ledig-lejlighed-Randers-stue-vinduesparti-Sennelsgade-10-3-tv-Youtube

2 værelses lejlighed i Randers på 64 kvadratmeter – ikke langt til Randers banegård. Med lækkert gårdmiljø i baggården til fri afbenyttelse.

Denne velindrettet 2 værelses lejlighed i Randers byder én velkommen med en entre, hvor der er praktisk skakternet vinyl på gulvet og dørtelefon.

 

Videre ind kommer en stor rummelig stue med afhøvlede gulve, masser af vægplads og et stort vinduesparti. Stuen kan sagtens rumme et sofaarrangement og et lille rundt spisebord.

 

Køkkenet er igen med praktisk skakternet vinyl, har masser af over- og underskab, udgang til bagtrappen og et lille spiseområde med klapbord. Køkkenet er af ældre dato men funktionelt.

 

Stort soveværelse med afhøvlede gulve, stort vinduesparti og et skabsmøbel. Rummeligt badeværelse med blå vinyl på gulvet, klinker på vægge og god belysning.

 

Desværre er det ikke tilladt at holde husdyr i denne lejlighed.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Sennelsgade 10 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 2 værelses lejlighed i Randers befinder sigt på 3 sal, så den er velegnet til folk der er i god form eller unge mennesker.

 

Ønsker man at komme ind til Randers Centrum, til fods kan det nås på ca. 15 minutter. Motorvejen og Randers banegård ligger få minutter væk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Gårdhaven/baggården er til fri afbenyttes af alle ejendommens beboer, hvilket ligeledes gælder for vaskerfaciliteterne i kælderen. Ønsker man et opbevaringsrum, kan dette sagtens arrangeres.

 

Bag ejendommens egne lille gårdhave/baggård er et større fælles areal, som også er til fri afbenyttelse men af alle de omkringliggende ejendomme. Her kan man finde en legeplads hvor der er mulighed for boldspil, lege i sandkassen, gynge m.m. Alt sammen i et lukket og sikkert miljø.

Sennelsgade 10, 3. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.