Ejendom med lejeboliger - Sennelsgade 10, Randers

Boligudlejningsejendom med 10 lejemål. Ejendommen rummer 2 værelses  og 3 værelses lejeboliger henholdsvis på 60, 64, 73 og 84 kvadratmeter.

Så søger du efter store rummelige lejligheder på en stille gade og hvor der ikke er langt til Randers Centrum eller banegården, så er ejendommen her måske noget for dig. Ejendommens lejligheder er velegnet til par, enlige eller til en lille familie.

 

Ejendommen har en mindre baggård som må benyttes af alle ejendommens beboer, ydermere er der vaskefaciliteter i kælderen. Bag ejendommens egen baggård er der et kæmpe grønt område, hvor børnene trygt kan lege på legepladsen, spille bold og hygge sig med sine venner mens mor og far griller med naboerne. Alt dette er til fri afbenyttelse af alle de omkring liggende ejendomme. Når det så er tid til at trække sig tilbage, hvem ønsker sig så ikke store rummelige lejligheder hvor der er god med plads til hele familien.

 

Vi kan desværre ikke tillade husdyr i denne ejendom.

 

Etageejendommen (murstenshus med tegltag), er placeret i Randers C så der er ikke langt fra matriklen til de forskellig skoler, strøget, banegården eller Randers Regnskov, hvis det er det man ønsker.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.