Lejlighed i Randers |

Nyvej 27, 1. tv.

ledig-lejlighed-randers-stue-vinduesparti-Nyvej-27-1-tv-Youtube lejlighed i din studietid

Lejlighed der er velegnet til studerende og beliggende tæt på Randers banegård. Studerende kan spare mange penge ved at jo i Randers.

Søger du en lejlighed i din studietid, så se her… Denne hyggelige 2 værelses lejlighed på 63 kvadratmeter er centralt beliggende i forhold til alle uddannelses steder i Randers og Randers banegård.

 

Lejlighedens entre grener ud til alle lejlighedens 4 rum og har vinyl på gulvet. Ind til venstre kommer den hyggelige stue med masser af vægplads, stort vinduesparti og afhøvlede gulve. Man vil sagtens kunne få plads til et sofaarrangement og et rundt spisebord.

 

For enden af entreen ligger det store rummelige soveværelse som har udgang til lejlighedens altan. Ligeledes er der afhøvlede gulve og der er masser af plads til kommoder eller skabe.

 

Køkkenet er aflangt med masser af over- og underskabe, stort vinduesparti, udgang til bagtrappen og praktisk vinyl på gulvet.

 

Lige overfor indgangspartiet finder man lejlighedens lille badeværelse, lille men funktionelt og har bruser.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 27 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Så søger du en lejlighed i din studietid i Randers, så er denne hyggelige lejlighed måske noget for dig. Lejligheden er velegnet til studerende, et par eller for den enlige.

 

Parkeringsareal som ligger lige udenfor hoveddøren er til alle beboer i ejendommene Nyvej 21 til Nyvej 31. Hvis man er bilejer vil man få udleveret et parkeringskort som skal placeres synligt i forruden. Hvis kortet ikke kan læses helt udefra af servicemedarbejderen fra Apcoa, ja så har Apcoa ret til at give et kontrolgebyr. Kontrolgebyret er en sag mellem dig og Apcoa, mere informationer på deres hjemmeside HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Fælles for alle beboerne er der vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen.  Ydermere får man et loftrum til yderlige opbevaringsrum.

 

Der findes en aflåst cykelskur for enden af parkeringspladsen, hvor man også finder skraldespandene til ens affald.

Nyvej 27, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.