Lejlighed i Randers |

Nyvej 27, st. th.

Ledig-lejlighed-Randers-stue-Nyvej-27-st-th-Youtube

Hyggelig 2 værelses lejlighed på 61 kvadratmeter – centralt beliggende mellem alle uddannelses stederne i Randers.

Søger du en bolig i din studietid, så kunne denne fine lejlighed måske være noget for dig.

 

Lejlighedens lille entre grener sig ud til alle af lejlighedens 4 rum, har knagerække bag hoveddøren og praktisk vinyl på gulvet. Lige overfor indgangen lille lejlighedens lille badeværelse, lille men funktionelt. Praktisk køkken med vinyl på gulvet, over- og underskabe, udgang til bagtrappen og udsigt til baggården.

 

Super fin og rummelig stue med stort vinduesparti, afhøvlede trægulve og stuk. Stuen vil godt kunne rumme sofa- og spisebordsarrangement. Stort rummeligt soveværelse med masser af plads til skabe eller kommoder og har afhøvlede trægulve.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 27 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Så studerende!!! Søger du en bolig i din studietid hvor pengene er små, er denne lejlighed meget velegnet til den der skal flytte hjemmefra for første gang.

 

Hvis man skulle være så heldig at have sig en bil, er der et stort parkeringsareal som ligger mellem ejendommene Nyvej 21 til Nyvej 31, som man skal dele beboerne imellem. Man vil få udleveret et parkeringskort som skal placeres synligt i forruden, så servicemedarbejderen fra Apcoa kan gøre sit arbejde. Hvis kortet ikke kan læses udefra, ja så har Apcoa ret til at give et kontrolgebyr. Hvis uheldet sker, kan vi hverken annullere eller hjælpe dig. Det er en sag mellem dig og Apcoa, for mere informationer på deres hjemmeside HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Fælles for alle beboerne er der vaske- og tørrerum i kælderen. Cykelskuret er for enden af parkeringspladsen i den aflåste skur, hvor man også finder skraldespandene.

Nyvej 27, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.