Lejlighed i Randers |

Nyvej 27, 2. tv.

Ledige-lejlighed-Randers-koekken-vinduesparti-Nyvej-27-2-tv-Youtube

Super fin lejlighed med altan og parkeringsmuligheder – beliggende tæt på Tradium, Statsskolen og UU Randers.

Dejlig 2 værelses lejlighed tæt på Statsskolen i Randers. Lejlighed på 63 kvadratmeter med altan og mulighed for parkering lige uden for opgangen.

 

Lejlighedens entre grener ud til alle af lejlighedens 4 rum. Først for til venstre ligger den hyggelige stue med afhøvlede gulve, stort vinduesparti som lyser stuen godt op, stuk og rosette ved loftlampeudtag. Stuen har masser af vægplads og kan sagtens rummet et sofaarrangement samt spisebord.

 

Videre ind kommer et stort rummeligt soveværelse, ligeledes med afhøvlede gulve, stort vinduesparti og udgang til lejlighedens altan. Igen er der masser af vægplads til skabe og kommoder.

 

Lejlighedens køkken er super fint med masser af over- og underskabe, praktisk vinyl på gulvet, stort vinduesparti og udgang til bagtrappen.

 

Lige overfor indgangen ligger lejlighedens lille fine badeværelse med bruser.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 27 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 2 værelses lejlighed tæt på Statsskolen har en god placering i forhold til banegården, indkøbsmuligheder samt de mange studiemuligheder Randers tilbyder.

 

Fælles parkeringsarealet udenfor opgangen er til alle beboer mellem Nyvej 21 og Nyvej 31. Parkeringspladsen bliver patruljeret af Apcoa så vi kan holde udefrakommende væk, da det er forbeholdt for ejendommenes beboer.

 

Alle lejer vil få udlevet et parkeringskort pr. lejlighed hvis man har en bil. Kortet skal placeres synligt i køretøjets forrude, let læseligt for servicemedarbejderen. Skulle uheldet være ude, at der sidder et kontrolgebyr i forruden, kan vi ikke hjælpe eller annullerer det. Det er en sag mellem dig og Apcoa. Find informationer på Apcoa’s hjemmeside HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Fælles cykelskur i aflåst område for enden af parkeringspladsen ved skraldespandene. Ligeledes er der fælles vaskefaciliteter, tørrerum i kælderen. Der er også et loftsrum til opbevaring, hvis dette måtte ønskes.

Nyvej 27, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.