Lejlighed i Randers |

Nyvej 27, st. tv.

ledig-lejlighed-randers-stue-vinduesparti-Nyvej-27-st-tv lejlighed stueplan i Randers

Søger du en bolig mens du studerer..? denne lejlighed kunne måske være noget for dig. Hyggelig 2 værelses lejlighed på 63 kvadratmeter – beliggende centralt i forhold til alle uddannelses stederne i Randers.

2 værelses lejlighed stueplan i Randers – Lejlighedens lille entre grener sig ud til alle af lejlighedens 4 rum, har praktisk vinyl på gulvet og knagerække bag hoveddøren.

 

Lige overfor indgangspartiet finder man lejlighedens lille badeværelse, lille men funktionelt. Mindre køkken med praktisk vinyl på gulvet, over- og underskabe, udgang til bagtrappen og udsigt til baggården.

 

Super fin og rummelig stue med stort vinduesparti som giver rummet et godt lysindfald. Der er ligeledes masser af vægplads, afhøvlede trægulve og stuk. Stuen vil godt kunne rumme sofa- og spisebordsarrangement.

 

Rummeligt soveværelse med afhøvlede trægulve og masser af plads til et skab eller kommode.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 29 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Søger du en lejlighed stueplan i Randers, så er denne hyggelige lejlighed måske noget for dig. Lejligheden er velegnet til studerende, et par, for den enlige eller for den ældre der er skidt gående.

 

Det store parkeringsareal som ligger lige udenfor hoveddøren er til alle beboer i ejendommene Nyvej 21 til Nyvej 31. Hvis man ejer en bil, vil man få udleveret et parkeringskort som skal placeres synligt i forruden, så servicemedarbejderen fra Apcoa kan kontroller din tilladelse. Hvis kortet ikke kan læses helt udefra, ja så har Apcoa ret til at give et kontrolgebyr. Hvis man for et kontrolgebyr, kan vi hverken annullere eller hjælpe dig. Kontrolgebyret er en sag mellem dig og Apcoa, mere informationer på deres hjemmeside HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Aflåst cykelskur findes for enden af parkeringspladsen, hvor man også finder skraldespandene til ens affald. Fælles for alle beboerne er der vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen.  Ydermere får man et opbevaringsrum på loftet.

Nyvej 27, st. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.