Lejlighed i Randers |

Nyvej 29, 1. tv.

Ledig-leglighed-Randers-koekken-udsigt-Nyvej-29-1-tv-Youtube

Hyggelig 2 værelses lejlighed i Randers på 62 kvadratmeter, med altan og parkering lige udenfor døren. Lejligheden ligger tæt på Statsskolen, Tradium og UU Randers.

En lejlighed der er velegnet til studerende eller dem som ønsker en billig husleje.

 

Lejlighedens indgang/fordelingsgang grener ud til alle lejlighedens 4 rum. Først for ligger et hyggeligt køkken med masse af over- og underskabe, udsigt til baggården og udgang til bagtrappen. Lige ved siden af køkkenet ligger et mindre badeværelse.

 

Den store rummelige stue er med afhøvlede gulve, stuk og et stort vinduesparti som lyser rummet godt op. Ligeledes, et stort og rummeligt soveværelse med udgang til lejlighedens altan.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 29 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Lejlighed der er velegnet til studerende, unge mennesker eller par. Ville også være egnet til pendler, da der ikke er langt til motorvejen eller banegården i Randers.

 

Parkeringspladsen skal deles med alle lejer fra Nyvej 21 til Nyvej 31. Det er Apcoa der patruljer på parkeringspladsen. Derfor får man udleveret et parkeringskort hvis man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen.

 

Hvis uheldet skulle være ude og der sidder et kontrolgebyr i forruden, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig med den, det er en sag du skal tage med Apcoa. Man vil kunne finde kontakt oplysninger på Apcoa HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter og tørrestativ udenfor bag bygningen. Det overdækkede cykelskur finder man i aflyst område for enden af parkeringspladsen. Der er ydermere et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

Nyvej 29, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.