Lejlighed i Randers |

Nyvej 29, st. th.

ledig-lejlighed-Randers-stue-stuk-Nyvej-29-st-th-Youtube 2 værelses lejlighed i stueplan

Stor 2 værelses lejlighed med parkering lige uden for døren.

Denne 2 værelses lejlighed i stueplan er på 76 kvadratmeter og har parkering lige udenfor døren. Lejlighed der er velegnet til studerende da den ligger tæt på Statsskolen, Tradium og UU Randers.

 

Lejlighedens entre byder én velkommen med lækker afhøvlede gulve og garderobeplads bag døren. Entreen grener ud til alle lejlighedens 4 rum.

 

Først for til højre kommer man ind i den store rummelige stue, som igen har lækre afhøvlede gulve, flot stuk hele vejen rundt, roset i loftslampeudtag og et stort vinduesparti med hele 3 vinduesåbninger. For enden af entreen ligger et stort og rummeligt soveværelse med masser af vægplads og afhøvlede gulve.

 

Lille hyggeligt køkken med over- og underskabe, udsigt til baggården og ekstra bordplads og hylde bag døren. Lige ved siden af køkkenet ligger et mindre badeværelse med bruser.

 

Denne 2 værelses lejlighed i stueplan er velegnet til studerende, unge mennesker eller par. Ville også være egnet til pendler, da der ikke er langt til motorvejen eller banegården i Randers.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 29 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Den tilhørende parkeringsplads skal deles med alle beboer i ejendommene Nyvej 21 til og med Nyvej 31. Patruljeringen af pladsen står Apcoa for. De sikre at der ikke er udefra kommende der kommer og parker på den private parkeringsplads.


Som beboer får man udleveret et parkeringskort, hvis og så frem man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, hele kortet skal være læsbart udefra så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen. Vi kan ikke annullere eller hjælpe dig hvis uheldet er ude, det er en sag mellem dig og Apcoa. Du finder flere informationer på Apcoa.dk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Ydermere findes der fælles vaskefaciliteter og tørrestativ i kælderen.

 

Det forefindes et overdækkede cykelskur i aflyst område for enden af parkeringspladsen.

 

Ekstra rum til opbevaringsrum findes på loftet

Nyvej 29, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.