Lejlighed i Randers |

Nyvej 31, st. th.

Ledig-lejlighed-randers-stue-stuk-nyvej-31-st-th-Youtube

2 værelses lejlighed i Randers med parkering – beliggende tæt på mange uddannelsessteder og hvor kæledyr er tilladt

Denne lejebolig i stueplan er på 64 kvadratmeter og har parkering lige udenfor døren. Ejendommen er beliggende tæt på Statsskolen, Tradium og UU Randers.

 

Lejlighedens entre byder én velkommen med lækker afhøvlede og lakeret gulve og med garderobeplads bag indgangsdøren. Entreen grener ud til alle lejlighedens 4 rum.

 

Først for til højre kommer man ind i den dejlige og rummelige stue, som igen har afhøvlede og lakeret gulve, stuk hele vejen rundt, et stort vinduesparti med hele 3 vinduesåbninger, som lyser stuen godt op. Stuen har masser af vægplads og kan godt rumme sofa- og spisebordsarrangement.

 

For enden af entreen ligger et stort og rummeligt soveværelse med masser af vægplads til kommoder og skabe. Soveværelset har ligeledes stort vinduesparti med 3 vinduesåbninger samt afhøvlede og lakeret gulve.

 

Lille hyggeligt køkken med over- og underskabe, masser af bordplads, udsigt til baggården og adgang til bagtrappen. Entreens sidste dør fører ind til lejlighedens lille men funktionel badeværelse med bruser.

 

I denne 2 værelses lejebolig i stueplan er det tilladt at holde kæledyr (1 lille hund max 10-15 kg.). Hunden skal kunne være alene hjemme og må IKKE genere beboerne i ejendommen med hylen eller gøen. Dens efterladenskaber skal samles op efter hvert besøg i haven.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 31 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Parkeringsplads mellem ejendommene Nyvej 21 til Nyvej 31 er til beboerne. Apcoa patruljer på pladsen, de sikre at der ikke er udefra kommende der kommer og parker på den private parkeringsplads.

 

Som beboer får man udleveret et parkeringskort, hvis og så frem man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, hele kortet skal være læsbart udefra så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen.

 

Vi kan IKKE annullere eller hjælpe dig/Jer hvis uheldet er ude, det er en sag mellem Apcoa og Jer. I finder flere informationer på Apcoa.dk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der findes fælles vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen.

 

Ligeledes er det overdækkede cykelskur i aflyst område for enden af parkeringspladsen også til fri afbenyttelse.

 

Ekstra rum til opbevaringsrum findes på loftet eller i kælderen.

Nyvej 31, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.