Lejlighed i Randers |

Nyvej 31, 1. tv.

Ledig-lejlighed-randers-koekken-nyvej-31-1-tv

Stor dejlig 3 værelses lejlighed med vaskemaskine i Randers. Til den lille familie eller til et par som ønsker ekstra plads.

Dejlig stor 3 værelses lejlighed på 82 kvadratmeter og med egen vaskemaskine og mulighed for parkering i gården.

 

Den dejlige lange entre har et viktualierum med foldedør til ekstra opbevaring og dør ud til bagtrappen. Først for kommer man ind i en stor dejlig stue med stort vinduesparti, som lyser rummet godt op. Stuen har afhøvlede gulve og masser af vægplads. Der er franske dobbeltdøre ind til det ekstra værelse som kan bruges til børneværelse, kontor, hobbyrum eller spisestue.

 

Videre ind kommer et stort dejligt og rummeligt badeværelse med masser af skabsplads, stor rummelig bruseniche og egen vaskemaskine. Man kan stille en kondens tørretumbler ovenpå vaskemaskinen, så man ikke behøver at benytte den i vaskekælderen.

 

Næst efter kommer det store køkken med masser af over- og underskabe, stor køle/frys, masser af bordplads og mulighed for et lille spisebord.

 

Lejlighedens soveværelse har ligeledes afhøvlede trægulve og stort vinduesparti som giver masser af lys. Soveværelset har et stort dobbelt indbygningsskab til masser af garderobe.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 31 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne dejlige store 3 værelses lejlighed i Randers er velegnet til et ungt par som ønsker ekstra plads eller til den lille familie.

 

Randers er Danmarks 6 største by med et indbyggertal på lidt over 62.500. Mange af beboere er pendler, da Randers er en billig by at bo i lejemæssigt og så er det placeret godt på landkortet hvis man skal nord- eller sydpå. Randers er også kendt for sin skønne natur ved Gudenåen og Randers Fjord.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Fælles for alle beboer fra Nyvej 21 til 31 er der parkering i gården, vaske- og tørrerum i kælderen og cykelskur for enden af parkeringspladsen.

Nyvej 31, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.