Lejlighed i Randers |

Nyvej 31, 2. tv.

Ledig-lejlighed-Randers-spisestue-Nyvej-31-2-tv 3 værelses

Stor dejlig 3 værelses lejlighed på 82 kvadratmeter med parkeringsmulighed lige ved døren. Beliggende tæt på Statsskolen i Randers.

Denne 3 værelses lejlighedens lange entre grener sig ud til 4 af lejlighedens 5 rum. Først for er det et garderobeskab til opbevaring af over- og fodtøj. Den lange entre har også en knagerække, hvis garderobeskabet ikke er nok.

 

Køkkenet er aflangt og rummer masser af over- og underskabe, rigeligt med bordplads og praktisk vinyl på gulvet.

 

Videre ind kommer der en rummelig spisestue og stue med afhøvlede gulve, store vinduespartier, stuk og roset ved lampeudtag. Begge rum har masser af vægplads.

 

For enden af gange ligget et stort soveværelse med vindue og afhøvlede gulve. Rummeligt badeværelse med stor bruseniche og med klinker overalt.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 31 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Denne 3 værelses er velegnet til det unge par der ønsker lidt plads, eller til den lille familie der vil bruge det ene af værelser til børneværelse.

 

Det store parkeringsareal som ligger mellem ejendommene Nyvej 21 til Nyvej 31, er til fælles brug beboerne imellem. Hvis man ejer en bil, vil man få udleveret et parkeringskort til pladsen. Dette kort skal placeres synligt i forruden, så servicemedarbejderen fra Apcoa kan tjekke om du har tilladelse til at holde på pladsen. Hvis kortet ikke kan læses, f.eks. hvis noget af kortet er dækket af noget andet og ikke fuldt læsbart, ja så har Apcoa ret til at give et kontrolgebyr. Hvis dette sker, kan vi hverken hjælpe eller annullere den for dig. Det er en sag mellem dig og Apcoa, se flere informationer på deres hjemmeside HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Lige som parkeringspladsen er fælles, så er vaskefaciliteterne det også. Du finder vaske- og tørrerum i kælderen. Cykelskuret er for enden af parkeringspladsen i den aflåste skur.

Nyvej 31, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.