Ejendom med lejeboliger - Nyvej 27, 29 & 31, Randers

Boligudlejningsejendom med 6 lejemål i hver af de 3 opgange. Ejendommen rummer 2 værelses og 3 værelses lejeboliger, henholdsvis på henholdsvis 61, 62, 63, 64, 76 og 82 kvadratmeter.

Tvillingeejendommen til Nyvej 21 – 25 er beliggende Nyvej 27 – 31, lige overfor med fælles parkeringsareal. Her igen nogle super fine lejligheder med parkeringsplads som er velegnet til unge, ældre, par, enlige og børnefamilier.

 

Studerende fra de omkring liggende skoler og/eller studerende fra Aarhus og Aalborg som søger billigere lejligheder mens studierne står på, kan finde ledige lejligheder der passer lige efter ønsker, behov og budget. Der kun er 15 minutter på gåben til banegården medmindre man har bil, så er der selvfølgelig også en parkeringsplads til den.

 

I denne ejendom er det tilladt at have én lille hund (max 10-15 kg.) eller én kat , hvis den kan finde ud af at være alene hjemme uden at gø eller hyle. Den må IKKE genere naboerne. Og der skal ryddes op efter dens efterladenskaber hver gang.

 

Der er et loft- eller kælderrum, hvis man måtte ønske dette til opbevaring, ydermere er der vaskefaciliteter i kælderen og tørrestativ udenfor bag bygningen. Alle lejligheder på 1 og 2 sal har altaner.

 

Det fælles parkeringsareal må benyttes af alle der er bosiddende fra Nyvej 21 til Nyvej 31. Der bliver udleveret et parkeringskort til hver lejlighed, hvis man altså har en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde i forruden af bilen, så servicemedarbejderen kan kontroller din tilladelse. Hvis og så frem man skulle være så uheldig at have fået et kontrolgebyr, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig med den, det er en sag mellem dig og Apcoa. Du kan finde oplysninger og få hjælp HER.

 

Apcoa patruljer på parkeringsarealet, og udsteder kontrolgebyr til dem der ikke overholder parkeringsarealets regler. De er til for at parkeringsarealet ikke bliver misbrug af udefrakommende.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.