Lejlighed i Randers |

Nyvej 21, 1. tv.

ledig-lejlighed-randers-stue-vinduesparti-Nyvej-21-1-tv-Youtube

Er du studerende i Randers, Aarhus eller Aalborg - så se her… Randers har rigtig gode transportmuligheder både med tog og bus. Du kan med fordel vælge at bo i Randers og spare penge på huslejen.

Hyggelig 2 værelses lejlighed i Randers på 64 kvadratmeter med altan – lejlighed beliggende tæt på banegården, Statsskolen, Tradium og UU Randers.

 

Lejlighedens lille entre grener ud til alle lejlighedens 4 rum. Først for ligger den store rummelige stue med afhøvlede gulve, stuk og et stort vinduesparti som lyser rummet godt op. Stuen kan sagtens rumme et sofa- og et spisebords arrangement.

 

Videre ind ligger et dejligt stort soveværelse med udgang til altanen. Altanen ligger om til et mindre grønt område, så de stille aftentimer kan sagtens nydes her.

 

Køkkenet er med masser af over- og underskabe, udsigt til det grønne område og udgang til bagtrappen. Det er af ældre dato, men funktionelt. Lejligheden har et mindre badeværelse.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 21 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Lejlighed beliggende tæt på banegården er velegnet til studerende eller til pendler, da der ikke er langt til motorvejen eller banegården i Randers.

 

Parkeringspladsen mellem Nyvej 21 og Nyvej 31 skal deles med alle lejer. Apcoa patruljer på p-pladsen og sørger for at det kun er lejer der benytter den.

 

Man får udleveret et parkeringskort, hvis man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen. Hvis uheldet er ude og der sidder et kontrolgebyr i forruden på din bil, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig. Der en sag mellem dig og  Apcoa. Man vil kunne finde kontakt oplysninger på Apcoa HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er fælles vaskefaciliteter og tørrestativ udenfor bag bygningen.

Det overdækkede cykelskur finder man i aflyst område for enden af parkeringspladsen. Der er ydermere et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

Nyvej 21, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.