Lejlighed i Randers |

Nyvej 21, st. tv.

ledig-lejlighed-randers-koekken-opvaskemaskine-Nyvej-21-st-tv-Youtube

Super lækker 2 værelses lejlighed i Randers med dejlig belysning i form af spot, opvaskemaskine, egen vaskesøjle og med parkering lige uden for døren.

Dejlig 2 værelses lejlighed i Randers på 64 kvadratmeter med parkering – det er en stueplans lejlighed hvor kæledyr er tilladt. Ejendommen er beliggende tæt på banegården, Statsskolen, Tradium og UU Randers.

 

Lejlighedens hyggelige entre grener ud til alle lejlighedens 4 rum, er med dejlig belysning i form af spots, afhøvlede og lakeret trægulve. Først for til venstre ligger den store rummelige stue igen med afhøvlede og lakeret gulve og et stort vinduesparti som lyser stuen godt op. Stuen kan sagtens rumme et spisebords- og et sofaarrangement.

 

Videre ind ligger et dejligt soveværelse igen med stort vinduesparti og afhøvlede og lakeret trægulve samt vaskesøjle.

 

Super lækkert køkken med over- og underskabe, opvaskemaskine, stort køle/fryse skab, spots i loftet og under overskabene. Køkkenet har praktisk vinyl på gulvet, stort vinduesparti og udgang til bagtrappen.

 

Lejlighedens dejlige badeværelse er med spots som lyser rummet godt op. Klinker på gulvet og en stor og rummelig bruseniche.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 21 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

I denne 2 værelses lejlighed hvor kæledyr er tilladt, dog med begrænsninger (1 lille hund max 10-15 kg. eller en kat). Hunden skal kunne være alene hjemme og må IKKE genere beboerne i ejendommen med hylen eller gøen. Dens efterladenskaber skal samles op efter hvert besøg i haven.

 

Parkeringspladsen mellem Nyvej 21 og Nyvej 31 er til alle ejendommens beboer. Apcoa patruljer på p-pladsen og sørger for at det kun er lejer der benytter den.

 

Man får udleveret et parkeringskort, hvis man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen. Er uheldet ude og der sidder et kontrolgebyr i forruden på din bil, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig. Der en sag mellem dig og  Apcoa. Man vil kunne finde kontakt oplysninger på Apcoa.dk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Det overdækkede cykelskur som er placeret for enden af parkeringspladsen er ligeledes til alle ejendommens beboer. Der er ydermere et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.
Der er tørrerum i kælderen, ligeledes er der tørrestativ udenfor bag bygningen.

Nyvej 21, st. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.