Lejlighed i Randers |

Nyvej 21, 2. th.

ledig-lejlighed-randers--rummelig-koekken-opvaskemaskine-Nyvej-21-2-th stor 3 værelses lejlighed i Randers

Lejlighed med store vinduer, hvilket giver alle rum et godt lysindfald.

Dejlig stor 3 værelses lejlighed i Randers.  Ejendomme har privat parkeringsareal og ligger tæt på Randers Statsskole.

 

Lejlighedens lange entre grener ud til 5 af lejlighedens 6 rum, har lækker afhøvlede trægulv og et lille viktualierum til opbevaring. Super lækker køkken med masser af skabsplads, alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og kan godt rumme mindre spisebord.

 

Dejlig stor og rummelig stue med stort vinduesparti som giver rummet et fantastisk lysindfald. Der er masser af vægplads, afhøvlede trægulve og stuk. Stuen vil godt kunne rumme et kæmpe sofaarrangement. Videre ind kommer spisestuen som ligeledes har afhøvlede gulve, stuk og et stor vinkel vinduesparti. Spisestuen vil også kunne bruges som børneværelse, hvis der er brug for det.

 

Stort rummeligt soveværelse med afhøvlede trægulve og masser af vægplads til et skab eller kommode trods det store vinduesparti. Lejlighedens badeværelse er også stor og rummelig med god belysning og skabsarrangement under håndvasken.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 21 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Så søger du en stor 3 værelses lejlighed i Randers, med mulighed for parkering lige udenfor døren, ja så er den her. Lejligheden er velegnet til par der ønsker ekstra plads, børnefamilien eller den enlige med barn.

 

Parkeringsareal som ligger lige udenfor hoveddøren er til alle beboer i ejendommene Nyvej 21 til og med 31. Hvis man er bilejer, får man udleveret et parkeringskort som skal placeres synligt i forruden. Det er til servicemedarbejderen fra Apcoa, så han kan kontroller din tilladelse. Hvis kortet er ulæseligt udefra, ja så har Apcoa ret til at give et kontrolgebyr. Fås et kontrolgebyr, kan vi hverken annullere eller hjælpe dig. Dette er en sag mellem dig og Apcoa, mere informationer på deres hjemmeside Apcoa.dk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Parkeringsarealet er kun til beboer i ejendommene, det aflåste cykelskur findes for enden af parkeringspladsen, hvor man også finder skraldespandene til ens affald.

Fælles for alle beboerne er ligeledes vaske- og tørrefaciliteter i kælderen er fælles for alle beboerne.

 

Ydermere fås et opbevaringsrum på loftet.

Nyvej 21, 2. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.