Lejlighed i Randers |

Nyvej 21, st. th.

ledig-lejlighed-randers-koekken-vinduesparti-Nyvej-21-st-th-Youtube

Super dejlig 3 værelses lejlighed i Randers med dejlig belysning i form af spot, alt i hårde hvidevare og med parkering lige uden for døren.

Super hyggelig 3 værelses lejlighed i Randers på 82 kvadratmeter – lejligheden ligger i stueplan, kæledyr er tilladt, har alt i hårde hvidevare og er med parkering – Ejendommen er beliggende tæt på banegården, Statsskolen, Tradium og UU Randers.

 

Lejlighedens lange hyggelige entre grener sig ud til lejlighedens 4 rum ud af 5, er med dejlig belysning i form af spots og med klikgulv i trælook, som er gennemgående i hele lejligheden på nær badeværelset. Entreen rummer også et mindre indhak til over- og fodtøj, så det ikke fylder ud i rummet samt udgang til bagtrappen.

 

Først for til højre ligger den store rummelige stue med stort vinduesparti som lyser stuen godt op. Stuen har masser af vægplads til kommoder og skabe. Videre ind gennem stuen, ned af et par trappetrin kommer soveværelset. Soveværelset har en vinkel vinduesparti som igen lyser værelset godt op, masser af vægplads til kommoder og skabe.

 

Entreens første rum til venstre er det store dejlige badeværelse. Med store flotte klinker på gulvet, hvide aflange klinker i den rummelige bruseniche og med dejlig belysning i form af spots på hele badeværelset. Endvidere finder man også et hvidt badeværelsesmøbel med store skuffer, stort spejl med lys og en vaskesøjle på det dejlige badeværelse.

 

Efter badeværelset kommer indhakket til garderoben.

 

Videre ned gennem den lange entre kommer det flotte køkken. Super lækkert vinkelformet køkken med over- og underskabe, opvaskemaskine, stort køle/fryse skab og ligeledes med dejlig belysning i form af spots i loftet og under overskabene.

 

Fra entreen og fra køkkenet kan man kommet ind i spisestuen, man kan også sagtens bruge dette rum til et børneværelse eller hobbyrum hvis man ønsker det. Værelset har ligeledes med stort vinduesparti som lyser rummet godt op og klikgulvet fortsætter herind.

 

I denne super lækre 3 værelses lejlighed med alt i hårde hvidevare er kæledyr tilladt, dog med begrænsninger (1 lille hund max 10-15 kg. eller en kat). Hunden skal kunne være alene hjemme og må IKKE genere beboerne i ejendommen med hylen eller gøen. Dens efterladenskaber skal samles op efter hvert besøg i haven.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 21 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Parkeringspladsen mellem Nyvej 21 og Nyvej 31 er til alle ejendommens beboer. Apcoa patruljer på p-pladsen og sørger for at det kun er lejer der benytter den.

 

Man får udleveret et parkeringskort, hvis man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen. Er uheldet ude og der sidder et kontrolgebyr i forruden på din bil, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig. Der en sag mellem dig og  Apcoa. Man vil kunne finde kontakt oplysninger på Apcoa HER.

 

Derudover finder man et overdækkede cykelskur placeret for enden af parkeringspladsen, som ligeledes er til alle ejendommens beboer. Der er ydermere et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

Der er tørrerum i kælderen og tørrestativ udenfor bag bygningen.

Nyvej 21, st. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.