Lejlighed i Randers |

Nyvej 21, 2. tv.

ledig-lejlighed-randers-stue-vinduesparti-Nyvej-21-2-tv-Youtube

Hyggelig lejlighed med stuk og rosette i stuen, dejlig badeværelse, rummelig soveværelse med masser af skabsplads og udgang til altan.

Dejlig 2 værelses lejlighed med altan og parkering – søger du en 2 værelses lejlighed hvor husdyr er tilladt, så se her…

 

Lejlighedens hyggelige entre grener ud til alle lejemålets 4 rum. Der er vinyl på gulvet og plads til garderobe lige ved indgangen.

 

Først for til venstre ligger den dejlige stue med stuk og rosette i loftudtag. Rummelig stue med stort vinduesparti som lyser rummet godt op, lyse trægulve og masser af plads til måde sofa- og spisebords arrangement.

 

For enden af entreen ligger en stor og rummelig soveværelse med indbygget garderobeskabe, lyse trægulve, stort vinduesparti og udgang til lejlighedens altan.

 

Dejlig badeværelset med god plads og en rummelig bruseniche.

 

Sidst kommer det dejlige køkken er med masser af over- og underskabe, udsigt til det grønne område og udgang til bagtrappen.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 21 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

I lejligheden Nyvej 21, 2. tv. er det tilladt at have husdyr (1 lille hund max 10-15 kg eller 1 kat), hvis den kan finde ud af at være alene hjemme uden at hyle og gø. Ejendommens beboer må IKKE blive chikaneret af den. Hundens efterladenskaber skal indsamles efter hvert besøg i haven.

 

Denne lejlighed med altan og parkering er beliggende tæt på banegården er velegnet til studerende eller til pendler, da der ikke er langt til motorvejen eller banegården i Randers.

 

Nyvej 21 til Nyvej 31 har fælles parkeringsareal som er forbehold lejerne. Apcoa patruljer på p-pladsen og sørger for at det kun er lejer der benytter den.

 

Man får udleveret et parkeringskort, hvis man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen. Hvis uheldet er ude og der sidder et kontrolgebyr i forruden på din bil, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig. Der en sag mellem dig og Apcoa. Man vil kunne finde kontakt oplysninger på Apcoa HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Det overdækkede cykelskur finder man i aflyst område for enden af parkeringspladsen. Der er ydermere et opbevaringsrum til lejligheden, hvis dette måtte ønskes.

 

Der er fælles vaskefaciliteter og tørrestativ udenfor bag bygningen.

Nyvej 21, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.