Lejlighed i Randers |

Nyvej 25, 1. th.

ledig-lejlighed-randers-stue-vinduesparti-Nyvej-25-1-th-Youtube

Dejlig lejlighed med stuk i stuen, rummeligt soveværelse med udgang til altan og med mulighed for parkering lige uden for døren.

Hyggelig 2 værelses lejlighed med altan og parkering – hvor husdyr er tilladt. Trægulvene i lejligheden er afhøvlede og lakering, laminatgulv i køkken og klinker på badeværelse.

 

Lejlighedens hyggelige entre grener ud til alle lejemålets 4 rum. Først for til højre ligger den dejlige store stue med stuk. Stort vinduesparti som lyser stuen godt op og med udsigt ud over parkeringspladsen, trægulv og masser af plads til måde spisebords- og sofa arrangement.

 

For enden af entreen ligger en stor og rummelig soveværelse med lyse trægulve, stort vinduesparti og udgang til lejlighedens altan.

 

Et dejligt køkken er med masser af over- og underskabe, træbordplade, laminatgulv som ligner klinker, udsigt til det grønne område og udgang til bagtrappen.

 

Lille hyggeligt badeværelse med bruser.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 25 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

I denne 2 værelses lejlighed med altan og parkering på Nyvej 25, 1. th. er det tilladt at have husdyr (1 lille hund max 10-15 kg eller 1 kat), hvis den kan finde ud af at være alene hjemme uden at hyle og gø. Ejendommens beboer må IKKE blive chikaneret af den. Hundens efterladenskaber skal indsamles efter hvert besøg i haven.

 

Ejendommene Nyvej 21 til Nyvej 31 har fælles parkeringsareal som er forbehold lejerne. Apcoa patruljer på parkeringspladsen og sørger for at det kun er lejer der benytter den.

 

Man får udleveret et parkeringskort, hvis man ejer en bil. Kortet skal på alle tidspunkter af døgnet sidde synligt i forruden, så servicemedarbejderen kan kontroller tilladelsen. Hvis uheldet er ude og der sidder et kontrolgebyr i forruden på din bil, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig. Der en sag mellem dig og Apcoa. Man vil kunne finde kontakt oplysninger på Apcoa HER.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Der er et opbevaringsrum til lejligheden. Ligeledes er der fælles vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen samt tørrestativ udenfor bag ejendommen.

 

Der er overdækkede cykelskur, som man finder i det aflyste område for enden af parkeringspladsen.

Nyvej 25, 1. th.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.