Lejlighed i Randers |

Nyvej 23, 1. tv.

ledig-lejlighed-randers-stue-stuk-Nyvej-23-1-tv-Youtube

Her finder du en dejlig stor 2 værelses lejlighed på 76 kvadratmeter med walk-in closet, altan og parkeringsplads. Ejendomme er beliggende tæt på Randers Statsskole.

Søger du en lejlighed i Randers der ligger tæt på uddannelsessteder eller banegården..? Så se her…

 

Lejlighedens lange entre grener ud til 5 af lejlighedens 6 rum, har lækker afhøvlede trægulv og et mindre garderobeskab til over- og fodtøj. Lækker lille køkken med masser af over- og underskabe, ekstra bordplads, stort vinduesparti som giver udsigt til baggården.

 

Stor dejlig og rummelig stue med masser af vægplads, afhøvlede trægulve, stuk og roset ved loftlampeudtag. Stuen har et stort vinduesparti som giver rummet et fantastisk lysindfald og vil sagtens kunne rumme et spisebords- og sofaarrangement.

 

Stor lækker soveværelse med walk-in closet og udgang til lejlighedens altan. Soveværelset har ligeledes afhøvlede trægulve og masser af vægplads til skabe eller kommoder. Lejlighedens badeværelse er ikke ret stort men funktionelt.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 23 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Så søger du en stor 2 værelses lejlighed i Randers, med walk-in closet, altan og mulighed for parkering lige udenfor døren, ja så er den her…

 

Stor fælles parkeringsareal til beboerne imellem Nyvej 21 og Nyvej 31. Hvis man er bilejer, får man udleveret et parkeringskort som skal placeres synligt i forruden. Den skal sidde synligt, så servicemedarbejderen fra Acpcoa kan se hele kort udefra. Hvis kortet ikke er læsbart udefra, ja så er reglen at han må give et kontrolgebyr. Får du et kontrolgebyr er det en sag mellem dig og Apcoa, vi kan hverken annullere eller hjælpe dig. Se flere informationer på deres hjemmeside Apcoa.dk

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Fælles for alle beboer i ejendommen: vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen, ekstra loftrum, parkeringsplads og aflåst cykelskur for enden af parkeringspladsen, her forefindes også affaldsspande.

Nyvej 23, 1. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.