Lejlighed i Randers |

Nyvej 23, 2. tv.

ledig-lejlighed-randers-koekken-opvaskemaskine-Nyvej-23-2-tv søger 2 værelses lejlighed

Denne 2 værelses lejlighed på 76 kvadratmeter er super lækker på alle måder.

Er du en af dem der søger 2 værelses lejlighed i Randers..?  I lejligheden finder du opvaskemaskine, altan, indbygningsskabe i soveværelset og dejlig rummeligt badeværelse.

 

Lejlighedens hyggelige entre grener ud til 4 af lejlighedens 5 rum og har lækkert afhøvlede trægulv. Køkken med opvaskemaskine, praktisk vinyl på gulvet, masser af over- og underskabe, højskab, stort vinduesparti med udsigt til baggården.

 

Dejlig stor og rummelig stue med afhøvlede trægulve, stuk og masser af vægplads. Stuen har et stort vinduesparti som giver rummet et godt lysindfald og vil sagtens kunne rumme et spisebords- og sofaarrangement.

 

Stor lækker soveværelse med indbygningsskabe, et walk-in closet eller opbevaringsrum og udgang til lejlighedens altan. Lejlighedens badeværelse er fint og lækkert med rummelig bruseniche, god belysning og skabsplads under håndvasken.

 

Så til dig der søger 2 værelses lejlighed i Randers, hvor det hele bare er lækkert på alle måder, din så er den her.

 

Tjek hvilken internet udbyder der tilbyder sin tjeneste på Nyvej 23 – 8900 Randers på tjekditnet.dk

 

Til lejemålet er der et parkeringsareal som skal deles med alle beboerne i opgangene fra Nyvej 21 og Nyvej 31. Er man bilejer, får man udleveret et parkeringskort som skal placeres synligt i forruden. Hele kortet skal være læsbart udefra, hvis man vil undgå et kontrolgebyr fra servicemedarbejderen fra Acpcoa.

 

Vi kan hverken annullere eller hjælpe dig hvis du får et kontrolgebyr, det er en sag mellem dig og Apcoa. Se flere informationer på deres hjemmeside Apcoa.dk.

Øvrige fakta om lejemålet

Følgende faciliteter for alle ejendommens beboer:

Stor fælles parkeringsareal, som bliver kontrolleret af Apcoa. Ligeledes fælles for alle beboer i ejendommen er der vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen, ekstra loftrum og aflåst cykelskur for enden af parkeringspladsen til fri afbenyttelse.

Nyvej 23, 2. tv.

Ønsker du også nøgler
til en ny lejlighed

Så kontakt os i dag, om en fremvisning af én af de ledige lejligheder…

Paaboel-ejendomme-kontakt-person
Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Andre lejemål i denne ejendom

Eller ønsker du at se alle

Paabøl
Ejendommes
lejeboliger
Randers

Alle vores lejemål ligger i gåafstand til banegården, så er du studerende, pendler, ung i arbejde eller pensionist som ønsker en billig lejebolig i Randers - så har Paabøl Ejendomme også en til dig.

Vejle

Vi har ledige lejeboliger i Vejle som passer til studerende, unge, ældre, enlige og familier. Uanset hvor du er i livet, så har Paabøl Ejendomme en lejebolig – og vi har også en til dig.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.