Ejendom med lejeboliger - Nyvej 21, 23 & 25, Randers

Boligudlejningsejendom med 3 opgange og med 6 lejemål i hver. Ejendommen rummer 2 værelses og 3 værelses lejeboliger, henholdsvis på henholdsvis 61, 62, 63, 64, 76 og 82 kvadratmeter.

Gode lejligheder som kan danne ramme om et godt og trygt hjem for dig og din familie. Ejendommen ligger tæt på Statsskolen, Tradium og UU Randers, så ejendommen er oplagt at bo i når man studerer.  Ejendommens super gode lejligheder er velegnet til ikke mindst de studerende som går på de omkringliggende skoler men, også for de studerende fra Aarhus og Aalborg da, der kun er 15 minutters gang til banegården. De er også meget velegnet til unge, ældre, par, enlige og børnefamilier.

 

I denne ejendom er det tilladt at have én lille hund (max 10-15 kg.) eller én kat , hvis den kan finde ud af at være alene hjemme uden at gø eller hyle. Den må IKKE genere naboerne. Og der skal ryddes op efter dens efterladenskaber hver gang.

 

Få et godt, trygt og ikke mindst billigt sted at bo hos Paabøl Ejendomme.

 

Der er en fælles parkeringsareal som skal deles med alle beboer fra Nyvej 21 til Nyvej 31. Apcoa patruljere parkeringsarealet, så udefrakommende ikke parker på ejendommens pladser. Man kan få et parkeringskort til hver lejlighed, hvis man har en bil. Hvis reglerne ikke overholdes ellers hvis kortet ikke sidder i bilens forrude, vil man kunne få et kontrolgebyr. Hvis og så frem man skulle være så uheldig at have fået et kontrolgebyr, kan vi ikke annullere eller hjælpe dig med den, det er en sag mellem dig og Apcoa. Du kan få hjælp HER.

 

Der er et loft- eller kælderrum, hvis man måtte ønske dette til opbevaring, ydermere er der vaskefaciliteter i kælderen og tørrestativ udenfor bag bygningen. Alle lejligheder på 1 og 2 sal har altaner.

 

Se vores andre ejendomme i Randers HER…

Se alle vores ledige lejligheder
i Randers her...

Er du også på boligjagt i Randers?
Måske Paabøl Ejendomme har det DU/I lige står og mangler.

Klik ind og se hvad vi har ledig nu
eller i den nærmeste fremtid.

Det administrative hos Paabøl Ejendomme

Ullerup Ejendomsadministration

Vi har hyret Ullerup Ejendomsadministration til at tage sig af alle vores administrative opgaver.